Zvlhčovač pro solné jeskyně Oblíbené

Ultrazvukový vyvíječ studené mlhy z obyčejné vody LF-0012. Používá se pro zvlhčení vzduchu v místnostech, pro pěstitelské a chovatelské účely (zvýšení vlhkosti v teráriu, pěstování vlhkomilných rostlin a pod.) Hojně se používá v solných jeskyních. Je osazen 12 LED barevnými diodami, které prosvěcují mlhu. Dále je přístroj osazen blokovacím senzorem, který při nedostatku vody přístroj vypne, takže nedojde k poškození keramického disku, který svým kmitáním vodu atomizuje na mlhu. Přístroj je napájen 24V z DC pulsního adapteru, který je součástí dodávky.
K tomuto mlhovači je možno dodat plovoucí disk LF-P003-1, který drží mlhovač stále ve správné výšce pod hladinou.
Při platbě předem je dopravné pouze 45,-Kč
Bez nádoby.
www.pemacas.cz
http://www.youtube.com/watch?v=hcFjhOrHWCQ

Víte, že……
• Všude, kde se cítíte dobře – v lese, u vody, vodopádů, po dešti – je toto způsobeno dostatečným množstvím aniontů, které vdechujeme společně se vzduchem, kterého lidské tělo spotřebuje za den až 15 kg.

• Mlhová fontána kromě zvlhčení vzduchu produkuje anionty, kterých je kolem nás vlivem přetechnizovanosti nedostatek. Dostatek aniontů snižuje možnost přehřátí organismu, zlepšuje soustředění a potlačuje únavu. Anionty stimulují funkci žláz s vnitřní sektecí, zlepšují funkci štítné žlázy a podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům). Anionty zlepšují též akomodaci očí.

• Zdraví neprospěšné kationty, kterých je převaha, produkuje technika kolem nás, jako jsou telefony, televizory, počítače, ale i plasty a syntetické materály a výrobky z nich, jako jsou záclony, koberce, podlahové krytiny z PVC apod. Při dýchání se kationty dostávají plícemi do krve, kde mohou vyvolávat nepříznivé reakce, jako např. zvýšené uvolňování serotoninu (způsobuje stahování hladkého svalstva, což může vyvolat migrénu, alergické reakce, bolesti v krku, průduškový kašel, nevolnost, či břišní křeče) a histaminu (může způsobit bolesti srdce, alergii, sennou rýmu, nevolnost a nespavost.

Podrobnosti

  • Adresa
    Pemačas, Kovářova 1519, Česká Lípa, Česká Lípa, 470 01
  • Telefon
    602325933
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    480 Kč
  • Zobrazení
    95821
  • Vloženo
Bannery

palivové dřevo ostrava

Půjčovna Audi R8

palivové dřevo opava

prodej rodinného domu

Seriál Simpsonovi

Stránky simpsni.cz nabízí videa Simpsonovi ke zhlédnutí online.

V případě problémů s přehráním videa nás kontaktujte na e-mailové adrese info@simpsni.cz .

inzerce zdarma svět šrotů - kovy.cz
302 Found

Found

The document has moved here.

přidat inzerát zdarma